HOT Posts

Nampak tak aku dah tak ada modal nak buat entry?  Saje je nak share dekat korang info pasal blog aku ni. Post pertama aku pasal KK tahun 2013 sejak tu blog aku bolehlah dikatakan ade juga orang nak view dan dari entry pertama aku pada 22/01/2013 kira-kira 4 tahun lepas blog aku ni dah di review sebanyak 259,182 kali..boleh tahan lah. Tak ada lah hot sangat kan?? hahahah

10 Entry aku paling HOT dengan viewernya sekali..


1) Ke KLIA2 ----- 47,975
2) Senarai Hitam PTPTN -----  41,035
3) Buat Passport (Renew/Baru) -----  18,588
4) Booking Online ----- 16,344
5) Mana Nak Top Up Touch n Go ----- 15,307
6) Tukar Hak Milik Kereta(Dah Habis Bayar) ----7,784
7) Krabi ---- 7,698
8) Watson Card Touch n Go --- 7,032
9) Hotel Di Pulau Perhentian (Perhentian Kecil) --- 5,562
10) Hotel Di Pulau Perhentian (Perhentian Besar) --- 2.581

Ape pun aku berharap agar semua entry-entry aku ni bagi korang manfaat lah harapnye..Terima kasih yang dah view dan baca blog aku yang tak seberapa ni. Cewah!! macam menang anugerah..hahaha

Comments

  1. banyak view tu sebab dapat banyak info dari blog ni dan tentunya dapat baca cerita cuti2 itu yang paling best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah semoga adalah sikit2 bg manfaat dkt org yg baca..Terima Kasih

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Senarai Hitam PTPTN

Booking Online